Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Anneannem ağır hastalanmış hali ile annemlerle Ankara'ya gidicem Normalde mr.bomb da kalıcaktım sonra o olay kaynadı Ankara'ya gidince normalde anneannemlerin evinde kalırdım ama şuan dolu olduğu için yer yok ziyarete gelenler varmış Ve asıl bomba geliyor Bütün haftasonunu Raid3r in evinde geçiricem eheüheüehü:)[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Bize gel diycem ben bile kanepede yatıyorum. Yer yatağı yaparız artık :)[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 yok yaf raid3rlerin evi iidir:P bütüngün kafasını yerim en azından stajdan gelince[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 raid3r ye kolay gelsin :D[signature][hline]Denizler Kadar özgür olsam daha ne isterim Dalgalar kadar güçlü olsam Martıların denizi arzuladığı kadar arzulasan beni Hiç bırakmasan hep yanımda olsan gemiler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 gülsem mi ağlasam mı bilemedim senin için raiderım hahaha fenerli seni iyi olmuş bu ya hehe[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 önce anneannene sonrada raider e gecmı$ olsun dileklerimi iletiyorum =)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| [Bu mesaj Pyr0 tarafından 12 Ağustos 2004 02:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: kiddo, 12 Ağustos 2004 01:54 tarihinde demiş ki: Bize gel diycem ben bile kanepede yatıyorum. Yer yatağı yaparız artık :) dikkat çekmeden yapılan bir intihar girişimi[signature][hline]Denizler Kadar özgür olsam daha ne isterim Dalgalar kadar güçlü olsam Martıların denizi arzuladığı kadar arzulasan beni Hiç bırakmasan hep yanımda olsan gemiler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ya da sadece nezaketen blöf?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 OLEY! CHEMDEN KURTULUYORUZ! Ama annanesine geçmiş olsun tabii ki..[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: Chemical, 12 Ağustos 2004 01:53 tarihinde demiş ki: Bütün haftasonunu Raid3r in evinde geçiricem eheüheüehü:) neyse ki ankaradan bi raiderı tanıyorsun da.. kurtuluyoruz senden :-P raider a işkence et bol bol mutlu olurum[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Anneannen ağır hastalanmış ve sen nasıl bu kadar mutlu olabiliyorsun?[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." [Bu mesaj zlorwf tarafından 12 Ağustos 2004 02:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Herkes annanesini sevecek diye birşey yok ayrıca "Iyi ki hastalanmış dilololoy." tarzı bir tavırda göstermemiş chem.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phage Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ama ananesı hastayken zhuherey .... gidiyorum demiş :([signature][hline]The Untouchable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: zlorwf, 12 Ağustos 2004 02:18 tarihinde demiş ki: Anneannen ağır hastalanmış ve sen nasıl bu kadar mutlu olabiliyorsun? o ayrı bu ayrı[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: Alexi_Septimus, 12 Ağustos 2004 02:20 tarihinde demiş ki: Herkes annanesini sevecek diye birşey yok ayrıca "Iyi ki hastalanmış dilololoy." tarzı bir tavırda göstermemiş chem. anneannemi çok severim ama 2 konuyu birbirine karıştırmam onun için üzülmüyormuyum çok üzülüyorum ama hastalığı iyileşmiyecekde diye birşey yok ondan iyileşicek düzelicek diye düşünmek bütüngün sinir bozmaktan iyidir çünkü ben buradayım o orada burada üzülsemde gebersemde onun sonucu değişmiyecek sonuçta değilmi?[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 allah raider ve ailesine sabır versin[signature][hline]tksmtr! [Bu mesaj Apache tarafından 12 Ağustos 2004 03:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 aaa chemical ank'ye gelio.. :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 aman yaa geçmiş olsun genç... acil şifalar anneannene[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 ananene acil şifalar raid3r' ın da mekanı cennet olsun :-P bence biz seni Bonecrushera yollayalım hazır dolunay da yok iyi geçinirsiniz :-P[signature][hline]çiptek: ne içtiniz? arkada$: herşeyiöarghhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Aha yarın haberlerde Ankara da bir ev havaya uçtu haberi duyarsanız. Bilinki Raid3r ınki. Anaanene acil şifalar.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ [Bu mesaj Sage tarafından 12 Ağustos 2004 10:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Chem kıyma raid3r'a daha o genc gorecegi busur seyler var.Veada azıcık ucundan al :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 raideri ihbar edelim teröristlere yardım ve yataklıktan tutuklansın :-)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 gecmıs olsun[signature][hline]paticik gece vardiyasinda En Kral Punk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 hehe ben stajdan dönmüyorum eve :P hatta haftasonu bile stajda çalışcam o kadar çalışkan bir insanım :) bu arada fizban sende force baya yoğun :) evet aile dostu babamla onun babası üni'den sınıf arkadaşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 force yerine okuyabilme kabiliyeti desek? :) bi forumda daha bahsi geçmişti link werirdim ama senin kadar çalışkın deilim raider haha[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar